More ways to follow us

What do you like?

Here’s a question for you, our followers. We really want to know what you would like to see on The Styledistrict. Is it more Same same posts, or more Click & buy? Or do you prefer to see more outfit posts for example. Or is it something we haven’t blogged about yet. Let us know what YOU would really like to see on The Styledistrict! Just check out our blog to see what we have been up to until now (and to give you an idea, here’s a small impression of  what we have done so far). 

Wij willen graag jullie mening weten. En daarom vragen we jullie om ons te laten weten, wat je graag zou willen zien op The Styledistrict. Zijn het meer Same same posts of misschien meer Click & buy. Of wil je juist meer outfit posts zien? Of misschien is er iets waarover we nog niet hebben geblogged. Kortom, laat ons weten wat JIJ graag wilt zien op The Styledistrict! Check onze posts om te zien wat we tot nu toe gedaan hebben (en om je alvast een idee te geven ook even een kort overzichtje).

SAME SAME (seen here):

OUTFIT (also seen here)

 

CLICK & BUY (you probably saw it here as well)

 

WHAT TO WEAR (seen here and here)

ONE JEANS FOUR STYLES (also seen here)

Let us know!

xo Charlotte & Nienke

Like Be the first one who likes this post!

13 thoughts on “What do you like?

 1. Lekkere en goed leesbare teksten, mooie en veel foto´s. De outfits (leuk ook dat jullie het dragen op de foto!) vind ik het leukst en ook lees ik graag dat jullie een basic vinden van de wishlist en vooral waar je die dan gevonden hebt. Wat mij betreft lekker doorgaan, ik lees de blogs vrijwel altijd! :-)

 2. Elske says:

  Misschien een post over verschillende manieren waarop je een bepaald kledingstuk kan dragen?

  Same same vind ik ook erg leuk!

 3. Alma says:

  Hey Nienke, vind het super leuk om jullie site te volgen. ziet er altijd top uit. Wat mij betreft zo doorgaan. het suede jasje vonden Janice en ik super. En dan juist bij de Hema? zo zie je maar met de juiste outfit erbij.

  • Nienke says:

   Hey Alma, leuk dat jullie ons volgen! Dat suede jasje van de Hema was inderdaad een hit (en was hier ook zo uitverkocht), maar ‘t is dan ook super te combineren.

 4. Ann says:

  Same same is een favoriet, ik kocht vorige weekend –dankzij jullie- de lookalike Marant dicker boots van Bullboxer, ben zo happy ermee! Thanks dus voor deze tip ;-).
  Vind het ook super om jullie outfit foto’s te zien met deze items (zoals in dit voorbeeld dan de outfits met de dicker boots: héél mooi).
  En bij de outfit foto’s is het leuk om verschillende looks te zien met hetzelfde kledingstuk, zoals met de tye dye zara jeans (gekledere versie met h&m pull en ietwat sportiever met het jeanshemd) of ook zoals met het witte smoking blazertje van zara, dat bij verschillende outfits terugkomt. Altijd leuk om te zien hoe je met 1 kledingstuk veel kanten uit kan en verschillende looks kan creëren.
  Dus doe zo verder, ben een fan!
  Waar ik zelf oa nog naar op zoek ben, met dit regenweer, een trendy tussenseizoen jasje die dit weer kan trotseren, dus zeker geen leder of suède maar ook niet de klassieke trench…
  groetjes

  • Nienke says:

   Dank voor je reactie en erg leuk om te horen dat je wat aan onze tips hebt! Ben zelf ook superblij met de Bullboxer laarsjes! En voor wat betreft een fijn jasje voor nu, zou ik gaan voor een parka achtig jack, zoals bv. die van Zara, met de lederlook mouw (zie onze post van 10 april). Ze hebben ‘m nu in de winkel in verschillende modellen en het is echt een fijn tussenjasje (en leuk met jeans, maar ook met een kokerrok of pantalon met nauwe broekspijpen).
   xo Nienke

   • Ann says:

    Thanks voor de tip, vind het inderdaad een prachtig jasje van Zara, precies waar ik naar op zoek ben :-).

   • Ann says:

    Vandaag is mijn jasje aangekomen, dat kaki van Zara met die lederlook mouwen (was even wachten want mijn maat was niet direct beschikbaar). Het is echt heel leuk, zit zalig, echt een blijvertje! Dus thanks thanks voor de goeie tip! ;-)

 5. lies says:

  Ik vind het inspirerend en erg leuk hoe jullie de kleding laten zien. Jullie schrijven kort en duidelijk. Ik vind het leuk dat ik anders naar mijn kleding kijk en nu andere combinaties zie:) Ook fijn dat er dure en betaalbare kleding wordt getoond. Zo kan ik mijn wishlist blijven aan vullen. Ik check elke dag wel even….Heel veel blog plezier!!
  x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on