More ways to follow us

New in // kids shopping

As a mother of 2 girls, it’s hard to resist all the lovely clothes I come across when I visit Zara and H&M. They have the cutest stuff for my youngest and mini me outfits for my oldest. So this is how it goes when I spent a Sunday afternoon in town, to find me a great wedding outfit… I start at H&M and stay there for about an hour. End up with loads of clothes, but not for me (yet, I promise myself). Then, of to Zara, another hour at the kids department, and again loads of clothes. Just before closing time I rush of to the womens department to score something for myself. Anyway, this is the result (or al least, part of it) as far as the kids department is concerned.

Als moeder van 2 dochters is het moeilijk om al die leuke kinderkleding te negeren die ik tegenkom als ik bij Zara en H&M binnenloop. Ze hebben de schattigste spullen voor jongste en geweldige ‘mini me’ outfits voor oudste. Dit is zo’n beetje hoe het in zijn werk gaat als ik een zondagmiddag in de stad vertoef, bv. op zoek naar een outfit voor de trouwerij waar ik je al eerder over berichtte… Ik begin bij de H&M en breng daar ongeveer een uur door. Loop daar de deur uit met een berg kleding, maar niet voor mezelf (nog niet, beloof ik mezelf). Dan door naar de Zara, weer een uur op de kinderafdeling en weer een berg kleding. Net voor sluitingstijd sprint ik naar de dames kleding om nog snel iets voor mezelf te scoren. Anyway, dit is de schade (althans, een deel ervan) voor zover het de afdeling kinderkleding betreft.

The cutest bikini’s! Left Zara and right H&M.

De leukste bikini’s! Links van Zara en rechts van H&M.

Dress and top both at Zara. Did I mention already that I looove starprint..:).

Jurk en top beide van Zara. Had ik al gezegd dat ik gek ben op sterrenprint ..:).

And animal print for that matter. Dress also at Zara.

En ook op animal print. Jurk ook van Zara.

Now all we have to wait for are 20+ temperatures, we are soooo ready for that!

Nu alleen nog wachten op temperaturen van boven de 20 graden, wij zijn er zoooo klaar voor! 

xo Nienke

Like Be the first one who likes this post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on