More ways to follow us

New in // Dutch design

Okay, I was only looking for a pair of nice heeled sandals to complete the outfit for the wedding. But what did I come home with…?

Ok, ik was op zoek naar een paar mooie sandaaltjes met (niet te hoge) hak, om de outfit voor de trouwerij af te maken. Maar waar ben ik mee thuis gekomen…?

I just ran into this beauty of a dress at the Stills shop. It’s pure silk and so light to wear, with a great fit. Not to tight and although it is short on the front side, the back side is over the knee, which gives it a just that extra that it needs. And about the shoes… I also found a perfect pair for me, at Manwood. Black sandals from United Nude, with a heel, but not too high. I cannot walk on heels higher then 8 cm. And, call me oldfashioned but, I also don’t want to be taller then my boyfriend (and as I’m over 1.80, it is quite a challenge to find this perfect heeled shoe).

Both Stills and Manwood can be found in the Cornelis Schuytstreet shopping area in Amsterdam-South.

Loop ik gewoon deze geweldige jurk tegen het lijf, bij Stills. Helemaal van zijde en superlicht om te dragen. En met een geweldige pasvorm. Niet te strak en ook al is ‘ie kort aan de voorkant, de achterkant komt tot over de knie(holte) en geeft de jurk net dat beetje extra. En dan de schoenen… die heb ik ook gevonden, bij Manwood. Zwarte sandaaltjes van United Nude, met een niet te hoge hak. Ik kan echt niet lopen op hakken hoger dan 8 cm. En, noem me maar ouderwets, maar ik wil ook niet boven mijn vriend uit torenen (en met een lengte van over de 1.80 is het best lastig om dan een mooie schoen met de perfecte hak te vinden).

Zowel Stills als Manwood zijn te vinden in de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam-Zuid.

And what I like most, is that both brands are Dutch! Great to see what beautiful things are coming from Dutch grounds.

En waar ik nog het meest blij van wordt, is dat beide merken Nederlands zijn! Geweldig om te zien hoeveel moois er van Nederlandse bodem komt.

xo Nienke

www.stills.eu (for looks)

www.unitednude.com

www.manwood.nl

Like Be the first one who likes this post!

6 thoughts on “New in // Dutch design

 1. Ann says:

  Waaw, die jurk is echt subliem! Ook de sandaaltjes vind ik héél mooi, merkte dat je ze reeds aanhad op de nieuwe foto’s op facebook :-), heel geslaagd.
  Ben trouwens stiekem een beetje ‘jaloers’ op je 1m80, lijkt me zalig zo groot te zijn (ik ben 1m70 en als ik hakken van 10cm draag voel ik me altijd zo lekker groot, dus jij hebt reeds dat gevoel op platte balerina’s, moet toch zalig zijn… ;-) ).

  • Nienke says:

   Hi Ann, bedankt weer voor je leuke reactie! We vinden het echt top dat je ons zo trouw volgt en zo regelmatig reageert op onze posts! Daar doen we het voor. En ik zou graag met je ruilen qua lengte, hoor en ook eens op 10 cm hakken kunnen rondlopen zonder overal bovenuit te steken :)

   • Ann says:

    Ja, ben fan van jullie blog! Blij dat ik ‘t per toeval ontdekt heb ;-).
    Al verschillende leuke tips gevolgd, supertevreden ervan, helemaal mijn stijl.

 2. […] shown you my new United Nude sandals already here. And now it was time to actually wear them (well, just for a brief moment on a sunny morning, […]

 3. […] I love it! And this bling bling will definitely give a boost to my black and white party dress, as seen here. […]

 4. […] the wedding (the main reason why we went to Tel Aviv). I’ve showed the seperate items already here and […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on