More ways to follow us

Shopping // Michael Kors heeled sandals

What is it with women and shoes !? Totally in love with these Michael Kors Atherton heeled sandals (it’s so dangerous to be on the sale alert mailing list of ShopStyle). Anyway, now available at www.forzieri.com with a 50% discount.

Wat is het toch, met vrouwen en schoenen!? Ben echt helemaal weg van deze Michael Kors Atherton sandalen (het is niet goed om op de sale alert lijst van ShopStyle geabonneerd te zijn).  Ze zijn nu verkrijgbaar bij www.forzieri.com met 50% korting.

 

Ofcourse I’m not going to buy them (sometimes I make a wise decision), but I would really like to add them to my shoe collection. But I know I’m not going to wear them, as the heel is way to high for me. Well, just hope I made someone else happy with this tip…

Natuurlijk ga ik ze niet bestellen (ik kan ook best verstandig zijn), maar ik zou het wel graag willen. Wat zouden ze mooi staan in mijn kast, tussen mijn andere schoenen. Maar ik weet ook, dat ik ze nooit zou dragen, de hak is echt te hoog voor mij. Ik hoop dan ook dat ik iemand anders blij heb kunnen maken met deze  tip…

xo Nienke

 

 

 

Like Be the first one who likes this post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on