More ways to follow us

New in // blue jeans

Today I had some time to go shopping, and as I told myself earlier this month, I had to stick to my wishlist. Which is also the only thing that can make shopping during Sale succesfull, at least for me. Online shopping during Sale is fine, but actually going into the shops, I can hardly ever succeed. So the mission for today was a boyfriend jeans and sleeveless blouse (preferably white).

Vandaag had ik weer eens tijd om lekker te winkelen. En zoals ik met mezelf heb afgesproken, zou ik me aan mijn wishlist houden. Voor mij is dat ook de enige manier om shoppen in de uitverkoop te laten slagen. Online kan ik prima alles vinden tijdens de uitverkoop, maar in de winkels zelf, slaag ik bijna nooit. De missie van vandaag was een boyfriend jeans en een mouwloos bloesje (bij voorkeur een witte).

The sleeveless blouse was found. Yes I know, it’s denim, not white, but I couldn’t find a nice white one. And this one has such a nice fit and the denim is so soft (and as Charlotte stated in the ten commandments for Sale shopping, rules are to be broken :)). Well, one down and still one to go!

Het mouwloze bloesje is gevonden. Ja ik weet het, denim en niet wit, maar ik kon geen fatsoenlijke witte vinden. En deze zit zo mooi en de denim is zo zacht (en regels zijn er om gebroken te worden, zoals Charlotte al vermeldde in de tien geboden voor Sale shoppen :)). Dus, ‘one down’ en ‘one to go’.

Yes, I managed to find the perfect boyfriend jeans! I’ve tried on all kinds of models, but most of them are too loose for my taste, and made me look 10 pounds heavier (and we don’t want that, do we..). Meet the ARC tapered loose fit from G-star raw. It’s actually not too loose and I really love the colour. The sleeveless blouse also is from G-star raw.

En ja hoor, ik ben eindelijk tegen de perfecte boyfriend jeans aangelopen! Ik heb al zoveel verschillende modellen geprobeerd, maar de meeste zijn veel te wijd en laten me er 5 kilo zwaarder uitzien (en dat willen we juist niet, toch..). Mag ik je voorstellen aan de ARC tapered loose fit van G-star raw. Die zit eigenlijk helemaal niet zo ‘loose’ en heeft een geweldige wassing. De mouwloze blouse is trouwens ook van G-star raw.

xo Nienke

 

 

Like 1 People Liked this
avatar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on