More ways to follow us

Wish wish wish // twenty8twelve biker jacket

Although I’m perfectly happy with my good old Custommade leather jacket, I still cannot stop looking for one with full lenght sleeves. A full lenght sleeve is, fyi, not a luxury in Amsterdam during spring, fall or even sometimes summer… So now I have my eye on this one..

Ik ben echt heel blij met mijn oude vertrouwde leren jack van Custommade, maar ik  kan het niet laten om te blijven zoeken naar een leren biker jack met lange mouwen. Die van mij heeft driekwart mouwen, mooi maar … lange mouwen zijn geen overbodige luxe in de lente, herfst of soms zelfs in de zomer in ons koude kikkerlandje. En dus heb ik mijn oog op dit exemplaar laten vallen..

I think it’s the perfect leather biker jacket! It’s from Twenty8Twelve (founded by style icon Sienna Miller and her sister) and I really, really need it…

Ik vind dit echt het perfecte leren biker jack! Het is van Twenty8Twelve (opgericht door de uberhippe Sienna Miller en haar zus) en zoals je begrijpt, heb ik dit jack echt, maar dan ook echt nodig..

xo Nienke

ps. As I’m making a study (again) of the black biker jacket, you will probably see some more jackets coming up soon..:).

ps. Nu ik (alweer) een studie aan het maken ben van het zwarte leren biker jack, zal dit waarschijnlijk niet de laatste zijn die je tegenkomt op The Styledistrict..:).

 

 

 

 

 

Like Be the first one who likes this post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on