More ways to follow us

Accessories // iPhone case

Not the best timing… One day before we head of to a warm and sunny destination, my iPhone case broke. And I’m not that familiar in the world of iPhone cases, as the one I owned was a gift from my colleagues. I’ve started my search and came across this great webshop with over 2000!! cases. Not a good thing for someone who can not decide with an overkill of products. Check my my favorites from www.miniinthebox.com

Niet bepaald de beste timing… Een dag voor we op vakantie gaan, is mijn iPhone hoesje gebroken. En ik ben dus helemaal niet thuis in de wereld van iPhone hoesjes, de enige (nu kapotte) die ik heb, is een kadootje van mijn collegae. Toch maar gaan zoeken en al snel kwam ik een geweldige webshop tegen met meer dan 2000!! hoesjes. Ik voel een keuzeprobleem aankomen.. Check mijn favorieten van www.miniinthebox.com

Well, I was right, I couldn’t decide… But to be honest, for these prices, you can easily order more then one (or two..).

Tja, ik zei het al, keuzeprobleem… Maar voor de prijzen van deze hoesjes, kun je er eigenlijk ook wel meer dan een (of twee..) bestellen.

xo Nienke

 

All pictures come from www.miniinthebox.com

 

Like Be the first one who likes this post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on