More ways to follow us

Same same // Chloe vs. Zara

On the left Chloe, on the right the budget version from Zara.

Links de laarzen van Chloe, rechts de budgetversie van Zara.

It’s one of the musthaves this fall and winter, the slouchy fold over boot. The Givenchy Shark Lock Fold Over Wedge boots are probably one of the most seen (and wanted) boots, but a bit over the top for me. These ones from Chloe and Zara have a less extreme fold over and are therefor more wearable in my opinion. I can see them teamed with some skinny jeans and blazer, but also with an over the knee skirt and leather biker jacket.

De ‘fold over’ laars is een van de musthaves voor deze herfst en winter. Vooral de Shark Lock Fold Over Wedge laars is waarschijnlijk een van  de in de bladen en op blogs meest geziene (en gewilde) laars. Maar naar mijn smaak zijn deze iets teveel over de top. Deze exemplaren van Chloe en Zara hebben een minder extreme (en lange) ‘fold over’ en zijn daardoor iets beter te dragen. Ik zie deze laarzen wel gecombineerd met een skinny jeans en blazer, maar ook met een rok (die over de knie valt) en een leren bikerjasje.

xo Nienke

Like Be the first one who likes this post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on