More ways to follow us

Beauty // New season.. new products

Do you recognize this feeling? During the summer holiday you get a tan and your skin looks great. But then… you are back and there ain’t that much sun anymore (at least, not where I come from..). Result, my skin does not look that good anymore. And it seems that as I get older, this is getting worse after every summer :(. So time to try some new beauty products.

Herkenbaar? Tijdens de zomervakantie krijgt je een fijne kleur en ziet je huid er goed uit. Maar dan… terug in eigen land en minder zon (althans, hier in Nederland…). Resultaat, helaas een niet meer zo mooie huid. En hm, hoe vreemd, het lijkt erop dat dit proces erger wordt naarmate ik ouder wordt :(. Werk aan de winkel dus en tijd voor wat nieuwe verzorgingsproducten.

This Idealia cream from Vichy promises an ideal skincomplex; it’s taking care of a smooth skin texture and complexion and of wrinkles. Well, isn’t that just what my skin needs..! Let’s just hope it does it’s job and I am a very happy girl. Next to that, I use the Vichy Purete Thermale lotion. A great product, that feels soft and comfortable on my skin.

Which products do you use?

Deze Idealia creme van Vichy beloofd een ideale huid; het strijkt de rimpels en huidtextuur zichtbaar glad en herstelt de natuurlijke glans van de huid voor een frisse en egale teint. Als dat geen mooie belofte is…! Nu maar hopen dat het spul zijn werk doet, dan zul je mij niet meer horen. Oh ja, daarnaast gebruik ik de Vichy Purete Thermale lotion. Een fijn produkt, volet heerlijk zacht en verzorgend op mijn huid.

Welke produkten gebruik jij graag?

xo Nienke

Like Be the first one who likes this post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on