More ways to follow us

New in // Wool coat

Although I order stuff online all the time, I was quit anxious for this package to arrive.

Ook al bestel ik regelmatig online, dit pakketje wachtte ik toch in spanning af.

My eye was on this coat for quite some time, but unfortunately not available in my size anymore. Not in the store and not online. So when I saw that it was stocked again in my size (online), I knew it was meant to be.. So as soon as I could, I ordered it and have no regrets. The fit is great, although it is an oversized boyfriend type of coat. And I love it is cream instead of black, which I usually wear. Now my next mission is to find a matching scarf.

Ik had mijn oog al een tijdje op deze jas laten vallen, maar helaas, niet meer in mijn maat beschikbaar. Niet in de winkel en niet online. Dus toen ik zag dat de webshop weer was aangevuld en de jas ineens weer in mijn maat te bestellen was, bedacht ik me geen twee keer. Dit was voorbestemd.. Jas besteld en oh zo blij. Hij zit als gegoten, ook al is het een soort oversized, boyfriend-achtig model. Ook ben ik blij dat ik eens een creme kleurige jas hebt aangeschaft, in plaats van een zwarte (mijn gebruikelijke keuze).  Nu een nieuwe missie, een bijpassende sjaal vinden.

xo Nienke

 

 

Like Be the first one who likes this post!

One thought on “New in // Wool coat

  1. […] showed you my new cream wool coat already here. I’m wearing it with my leather miniskirt (last season Mango) and a simple black knit, a […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on