More ways to follow us

Wishlist // Black & white stripes

Scrolling through Zara’s december lookbook, I loved almost all the black & white striped items. These two are a musthave in my opinion and are definitely on my wishlist.

Scrollend door het Zara lookbook van december, kwam ik o.a. veel verticale zwart/wit strepen tegen. En eigenlijk bijna alle items spraken me aan (zijn verticale strepen de nieuwe sterren/stippen..?). Deze twee staan in elk geval op mijn wishlist.  

I can see them in lots of  combinations, picture some skinny blue jeans and kneehigh heeled boots (more about that later) / heeled ankle boots. Or to the office with a black pencil skirt and black blazer. Well, I can go on and on for a while with all the opportunities with these blouses.

Ik kan nu al blij worden van de vele combinaties die ik voor me zie, denk aan een blauwe skinny jeans en hoge laarzen met hak (daarover later meer) / hooggehakte enkellaarsjes. Of naar het werk, met een zwarte pencil rok en een zwart jasje. En zo kan ik nog wel even doorgaan met alle mogelijkheden die er met deze blousjes zijn.

xo Nienke

 

Like Be the first one who likes this post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on