More ways to follow us

New in // Nikon D3200

About a week ago it was my birthday. One of my wishes (for a long time), was to get a new camera. What better opportunity than your birthday to actually get one (a big thank you to all who contributed to my new toy!).

Een weekje geleden was ik jarig. Al een tijdje wilde ik een nieuwe camera. Dus geen betere gelegenheid dan een verjaardag, om daar daadwerkelijk werk van te maken (en bij deze superbedankt aan allen die een bijdrage aan mijn nieuwe speeltje hebben geleverd!).

As I used to take al pictures with my iPhone, it was time for a more professional approach. This Nikon D3200 (with a 18-105 mm lens) is a good camera for a ‘starter’.  Still have to get used to this camera though. So don’t be surprised if my pics won’t turn out that good in the beginning… But practice makes perfect.

Tot op heden gebruikte ik mijn iPhone voor alle foto’s, het werd dus wel eens tijd voor een professioneler apparaat. Deze Nikon D3200 (met 18-105 mm lens) is een prima toestel voor een ‘beginner’. Moet er eerlijk gezegd nog wel aan wennen. Dus het kan zomaar dat de komende foto’s niet zo heel best zijn… Maar oefening baart kunst.

xo Nienke

 

 

Like Be the first one who likes this post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on